Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μια ανάσα από τις 900 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 4,70%. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 893,77 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,45%.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη, μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 4,70%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 893,77 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,45%.
Ενδοσυνεδριακά προσέγγισε τα επίπεδα των 900 μονάδων, καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 900,85 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 2,25%.
Η άνοδος της αγοράς δεν συνοδεύθηκε και από αύξηση του όγκου των συναλλαγών, με τον τζίρο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και να διαμορφώνεται στα 28,96 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,67%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,92%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΛΠ (+5,40%), της Πειραιώς (+2,94%), του ΟΤΕ (+2,86%), της Coca Cola HBC (+2,74%), των ΕΛΠΕ (+2,73%), της Alpha Bank (+2,66%) και της Ελλάκτωρ (+2,54%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Βιοχάλκο (-2,64%), της Folli Follie (-1,66%), της Frigoglass (-1,50%) και της Ιντραλότ (-1,30%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+2,86%), των Τροφίμων (+2,75%), των Κατασκευών (+2,18%) και των Τραπεζών (+1,80%).
Αντιθέτως, απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (-1,66%), των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,25%) και της Τεχνολογίας (-0,19%).
Ανοδικά κινήθηκαν 87 μετοχές, 40 πτωτικά και 14 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Euromedica +19,93%, Περσεύς +19,89%, Καθημερινή +19,20%, ΣΕΛΟΝΤΑ +18,13% και Μαϊλλης +16,39%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Πήγασος -20,00%, Τρία ‘Αλφα (π) -19,96%, ΣΙΔΜΑ -18,95%, Φιερατέξ -18,56% και Μπουτάρης (κ) -17,78%.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!