Δωρεάν διακινήθηκε 1PB δεδομένων από το δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο
Ρεκόρ σημείωσε η κίνηση data στο δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, στο δίκτυο διακινήθηκε 1 petabyte δεδομένων, ξεκινώντας από τις τουριστικές περιοχές. Η Cosmote προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, συμβολαίου και μη, έως την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και υποθέτουμε ότι εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά της.
Ρεκόρ σημείωσε η κίνηση data στο δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, στο δίκτυο διακινήθηκε 1 petabyte δεδομένων (=1000 terrabyte), ξεκινώντας από τις τουριστικές περιοχές. Η Cosmote προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, συμβολαίου και μη, έως την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και υποθέτουμε ότι εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά της.
Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε ότι η κίνηση data παρουσιάζεται αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012. Σε τουριστικές περιοχές, η αύξηση κυμαίνεται μεταξύ 50 – 100% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2012. Για παράδειγμα, στην Χαλκιδική η κίνηση data τον Αύγουστο ενισχύθηκε κατά 83% σε σχέση με το 2012 και πλησίασε το 340% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες του 2013. Αντίστοιχα, στις Κυκλάδες η χρήση υπηρεσιών internet και δεδομένων στο δίκτυο της COSMOTE έφθασε το 56% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο και ξεπέρασε το 270% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες της χρονιάς.
Υπενθυμίζεται ότι έως και 31/08/13, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής & COSMOTE Internet On The Go.
Ανανέωση: H εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν χρεώθηκαν μόνο όσοι ακολούθησαν την διαδικασία για να εκμεταλλευτούν την προσφορά.
Η κίνηση στο δίκτυο 4G της COSMOTE εξακολουθεί να σημειώνει συνεχώς αύξηση: ειδικά τον Αύγουστο τριπλασιάστηκε σε σχέση με τον Ιούλιο. Οι συνδρομητές Cosmote με συσκευές 4G έχουν κληθεί να ενεργοποιήσουν δωρεάν έως τις 31 Οκτωβρίου 2013 την πρόσβαση στο δίκτυο 4G, το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
H Vodafone παρείχε επίσης δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Internet 4Sharing και Vodafone Mobile Broadband, με πολιτική ορθής χρήσης 3GB, από τις 8 Αυγούστου έως και 18 Αυγούστου. Τέλος, η Vodafone είχε επίσης απευθύνει πρόσκληση δωρεάν ενεργοποίησης του 4G στους συνδρομητές της.
Διαβάστε επίσης:
Ericsson: Διπλασιάστηκαν οι συνδρομές για γρήγορο Ίντερνετ από το κινητό
In.gr Τεχνολογία
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442