Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά παρελθόν ο Βιτόλο που... αποχαιρέτησε την Ελλάδα

Οριστικά παρελθόν ο Βιτόλο που… αποχαιρέτησε την Ελλάδα

Μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βίκτορ Βιτόλο, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ευχόμενος στους «πράσινους» τα καλύτερα. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως η «περιπέτεια» του στην Ελλάδα έλαβε τέλος και ξεκινά για νέες πολιτείες. Ο Βιτόλο με ένα συγκινητικό μήνυμα στο «Instagram» αποχαιρέτησε την Ελλάδα και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στην χώρα μας, ανακοινώνοντας πως το... ταξίδι του ολοκληρώθηκε.

Μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βίκτορ Βιτόλο, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ευχόμενος στους «πράσινους» τα καλύτερα. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως η «περιπέτεια» του στην Ελλάδα έλαβε τέλος και ξεκινά για νέες πολιτείες.

Ο Βιτόλο με ένα συγκινητικό μήνυμα στο «Instagram» αποχαιρέτησε την Ελλάδα και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στην χώρα μας, ανακοινώνοντας πως το… ταξίδι του ολοκληρώθηκε.

Ο Ισπανός μέσος ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και το τριφύλλι για όλες τις στιγμές που έζησε, καθώς και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

«Τέλειωσε το… ταξίδι μου στην Ελλάδα, ευχαριστώ όλους στον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για όλες τις στιγμές. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα και είχα την ευκαιρία να ζήσω διάφορα μαζί τους. Σας ευχαριστώ όλους. Ξεκινώ μια νέα καριέρα και ελπίζω να πετύχω όλα όσα πέτυχα στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμά του.

Πλέον είναι πολύ πιθανό να μην φύγει πολύ μακριά από την χώρα μας ο Βιτόλο. Κι αυτό γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί έντονα το ενδιαφέρον της τουρκικής Ελάζιγκσπορ να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Εκτός προπόνησης ο Μπαϊράμι

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε ακόμα ένα πολύτιμο… εργαλείο του, να μένει εκτός από την σημερινή προπόνηση. Συγκεκριμένα, ο Εμίρ Μπαϊράμι, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση του και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αυτό, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, καθώς ούτε ο Σίλντενφελντ ήταν σε θέση να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, ενώ ατομικό έκανε και ο Σταματάκης.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα των υπολοίπων ήταν διπλό, καθώς το πρωί έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν όσοι έπαιξαν στην Νέα Σμύρνη το Σάββατο. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, το βάρος έπεσε σε ασκήσεις κατοχής 5-2. Ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και τελειώματα, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με ασκήσεις 1 εναντίον 1, 2 εναντίον 2, 3 εναντίον 3, 4 εναντίον 4 και 5 εναντίον 5.

Καμία πρόταση για Ντιαρά

Αν και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Μαχαμαντού Ντιαρά και περιμένουν την οριστική απάντηση του Αφρικανού χαφ, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φρεντερίκ Γκερά, διέψευσε πως υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό με δηλώσεις του σε αγγλικά Μ.Μ.Ε.

«Είναι αναληθές ότι ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πρόταση. Ακόμα περιμένουμε για να δούμε αν η Φούλαμ θα του προτείνει νέο συμβόλαιο», δήλωσε ο ατζέντης του Ντιαρά, ενώ ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι συνεχίζει να προπονείται με τον Λονδρέζικο σύλλογο και ελπίζει πως θα πείσει τον τεχνικό της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ να εισηγηθεί την παραμονή του στην αγγλική ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024