
Νέες διαβεβαιώσεις Γεωργιάδη ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στην υγεία
Νέες διαβεβαιώσεις έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στον χώρο της υγείας, μιλώντας την Τρίτη το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή, διότι όπως τόνισε τα «κενά μας είναι πολύ περισσότερα από τις μετακινήσεις».
Ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ επιχείρησε να εξηγήσει τις επικριτικές χθεσινές δηλώσεις του αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική τονίζοντας ότι «εβδομήντα φορές τους έχω πει τα ίδια πράγματα και εβδομήντα φορές ξανάκουω τα ίδια πράγματα. Όλο το προσωπικό της Πολυκλινικής Αθηνών στην Ομόνοια θα παει στον ‘Ευαγγελισμό’ εκτός ορισμένων που έχουν ζητήσει να πάνε αλλού. Αν θεωρεί κάποιος ότι είναι η τρομερή εργασιακή μεταβολή, ε τι να πω» σημείωσε.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «είμαι εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα, είμαι επιχειρηματίας. Εμείς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουμε πλήρη εργασιακή ανασφάλεια και όταν κάνουν κάποιοι φασαρία για μετακίνηση ενός χιλιόμετρου ε, αυτό μας βγάζει από τα ρούχα μας».
Τέλος, αναφερόμενος στις αλλαγές χρήσης των νοσοκομείων υπενθύμισε ότι πρόκειται για έναν πολύ παλιό σχέδιο που χρονολογείται από το 2003.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο
- Maestro: Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε «τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν»;
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Καταδίκη Ζελένσκι στη νέα εξαίρεση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο
