Μήνυση Αβραμόπουλου κατά Παπαδόπουλου και περιοδικού για ένα άρθρο
Μήνυση κατά του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλου και του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση» κατέθεσε ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αιτία ένα άρθρο του κ. Παπαδόπουλου που δημοσιεύθηκε στο γνωστό κεντροαριστερό ιστότοπο.
Μήνυση κατά του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλου και του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση» κατέθεσε ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αιτία ένα άρθρο του κ. Παπαδόπουλου που δημοσιεύθηκε στο γνωστό κεντροαριστερό ιστότοπο.
Στο άρθρο του με τίτλο «Ώρα να τελειώνουμε», το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στο θέμα της χρήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και έκανε μνεία σε πολιτικούς «τύπου Αβραμόπουλου».
Σύμφωνα με τον εκδότη της «Μεταρρύθμισης» Γ.Μεϊμάρογλου, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάλεσε το περιοδικό να καταθέσει για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.
Πάντως, ο εκδότης της «Μεταρρύθμισης» απαντά στον υπουργό ότι ένα πολιτικό περιοδικό γνώμης που φιλοδοξεί να αποτελεί βήμα διαλόγου ούτε λογοκρίνει ούτε λογοκρίνεται.
Το άρθρο του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου με τίτλο «Ωρα να τελειώνουμε».
Το άρθρο του εκδότη της «Μεταρρύθμισης»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
- Γερμανία: Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία των πιλότων της Lufthansa
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο


