Στους τροχούς ενός αεροσκάφους ταξίδεψε αγόρι από τη Νιγηρία
Ένας έφηβος από τη Νιγηρία κρύφτηκε στον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους και πραγματοποίησε πτήση μισής ώρας. Ο νεαρός είχε καταφέρει να περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου και να χωθεί στον χώρο όπου βρίσκονται οι τροχοί του αεροσκάφους. «Είναι τυχερός που επέζησε» λέει εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.
Ένας έφηβος από τη Νιγηρία κρύφτηκε στον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους και πραγματοποίησε πτήση μισής ώρας.
Ο νεαρός είχε καταφέρει να περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου και να χωθεί στον χώρο όπου βρίσκονται οι τροχοί του αεροσκάφους, πριν αυτοί ανεβούν μετά την απογείωση.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επιβάτες τον είδαν να ξεπροβάλει από τον χώρο αυτόν και ειδοποίησαν το προσωπικό.
«Είναι τυχερός που επέζησε. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό και να επιζήσουν» είπε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το αεροσκάφος ανέβηκε μόνο στα 21.000 πόδια εξαιτίας της μικρής διάρκειας της πτήσης, γεγονός που αύξησε τις πιθανότητες επιβίωσης του αγοριού που δύσκολα θα τα είχε καταφέρει σε πιο κρύο και με μικρότερη πυκνότητα αέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Ρανιέρι αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ιταλίας»
- Ιαπωνία: Εικόνες «αποκάλυψης» από τον σεισμό στην Ιαπωνία – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Σε επιφυλακή για μετασεισμούς
- Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Τα αδιέξοδα και τα πέντε σημεία τριβής
- «Η δημιουργικότητα είναι κολλητική»: Μάιλι Σάιρους όπως χαμαιλέοντας – Σε διευθυντικό ρόλο για το Wonderland
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού





