Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικά δεν θα γίνει... Σουγκάρποβα η Σαράποβα

Τελικά δεν θα γίνει… Σουγκάρποβα η Σαράποβα

Χαλάνε από ότι φαίνεται τα σχέδια της Μαρία Σαράποβα να αλλάξει το επίθετο της σε... Σουγκάρποβα αφού σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη της, τις οποίες επιβεβαίωσε και η ίδια, κάτι τέτοιο χρειάζεται  πολύ χρόνο και θα ήταν πολύ περίπλοκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρωσίδα να αποσύρει το αίτημα που είχε κάνει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα με το οποίο ζητούσε αλλαγή επιθέτου.

Χαλάνε από ότι φαίνεται τα σχέδια της Μαρία Σαράποβα να αλλάξει το επίθετο της σε… Σουγκάρποβα αφού σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη της, τις οποίες επιβεβαίωσε και η ίδια, κάτι τέτοιο χρειάζεται πολύ χρόνο και θα ήταν πολύ περίπλοκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρωσίδα να αποσύρει το αίτημα που είχε κάνει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα με το οποίο ζητούσε αλλαγή επιθέτου.

Αυτά λοιπόν αποκάλυψε ο μάνατζερ της, Μαξ Άισενμπαντ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Για την αλλαγή του ονόματος θα χρειαζόταν να παραβρεθεί στο δικαστήριο, να της πάρουν αποτυπώματα και πολλά άλλα διαδικαστικά. Συν τοις άλλοις, μετά το τέλος του US Open, θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και Κίνα, οπότε θα ήταν πολύ δύσκολη μια τέτοια αλλαγή».

Ενώ στη συνέχεια, σε εκδήλωση που παραχώρησε για τον εορτασμό του ενός έτους της εταιρίας της, η ίδια δήλωσε ότι μια τέτοια αλλαγή θα ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκη.

Βέβαια αυτό δεν την αποτρέπει από το να διαφημίσει την εταιρία της στο US Open, αφού σε όλους τους αγώνες θα φορέσει την ενδυμασία με το λογότυπο της «Sugarpova» που είναι ένα ζευγάρι κόκκινα χείλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024