MVP ο Λούκας, καλύτερο γκολ του Τσάβες στην 1η αγωνιστική
Ο Λούκας Πέρεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Ο μέσος του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 84.26% των προτιμήσεων και επικράτησε του Μίλιαν Μρντάκοβιτς της Βέροιας (9,70%) και του Παναγιώτη Κόρμπου του Απόλλωνα (6,04%).
Ο Λούκας Πέρεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο μέσος του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 84.26% των προτιμήσεων και επικράτησε του Μίλιαν Μρντάκοβιτς της Βέροιας (9,70%) και του Παναγιώτη Κόρμπου του Απόλλωνα (6,04%).
Όσον αφορά στο βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, θα απονεμηθεί στον Κρίστιαν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα με ποσοστό 79.46%, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε το γκολ του Χοσέ Μαρία Κάσες (Πανθρακικός) με 12,80% και στην τρίτη αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Ατρόμητος) με 7,77%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Συνεχίζεται η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442