Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται η Μπενφίκα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», στο οποίο αναφέρεται ότι η διοίκηση των «Αετών της Λισαβόνας», έχει στείλει εκπρόσωπο της στην Αθήνα, με πρόταση ύψους περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται η Μπενφίκα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», στο οποίο αναφέρεται ότι η διοίκηση των «Αετών της Λισαβόνας», έχει στείλει εκπρόσωπο της στην Αθήνα, με πρόταση ύψους περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, προστίθεται ότι οι ετήσιες απολαβές του Σέρβου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, θα ανέρχονται στις 700.000 ευρώ.
Εφ΄όσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ο Φέισα αναμένεται να αντικαταστήσει τον Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος οδεύει προς το καμπιονάτο και την Νάπολι.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.