
Νέο μπλακ άουτ στη Σαντορίνη
Μόλις μια εβδομάδα μετά το γενικευμένο μπλακ άουτ στην Σαντορίνη, το νησί είναι και πάλι αντιμέτωπο με διακοπή ρεύματος, καθώς από τις 8:30 το πρωί της Τετάρτης έχει σταματήσει η ηλεκτροδότηση. Λίγο αργότερα υπήρξε αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε τμήμα των Φηρών. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, το πρόβλημα προέκυψε από βραχυκύκλωμα στο δίκτυο και θα έχει αποκατασταθεί σε λίγη ώρα.
Μόλις μια εβδομάδα μετά το γενικευμένο μπλακ άουτ στην Σαντορίνη, το νησί είναι και πάλι αντιμέτωπο με διακοπή ρεύματος, καθώς από τις 8:30 το πρωί της Τετάρτης έχει σταματήσει η ηλεκτροδότηση. Λίγο αργότερα υπήρξε αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε τμήμα των Φηρών.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος του νησιού, Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, είπε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο δίκτυο έξω από το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής. Πρόσθεσε ότι η ηλεκτροδότηση του νησιού θα έχει αποκατασταθεί περίπου στις 10:30 το πρωί.
Ο αντιδήμαρχος του νησιού, Μάρκος Καφούρος, είπε στο Mega ότι το πρωί της Τετάρτης έγινε και πάλι γενική διακοπή σε όλο το νησί, ενώ μέχρι στιγμής το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί σε ένα μέρος των Φηρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Παλλήνης
- Η Μαίρη Λίντα και οι περασμένες αγάπες
- Με Φαν Ντρόνγκελεν κόντρα στην Πάκσι ο Παναθηναϊκός, εκτός αποστολής ο Καλάμπρια
- Σίρσκι: Η Ουκρανία έχει ανακαταλάβει 700 τετραγωνικά χιλιόμετρα από τα εδάφη της φέτος
- Σύνταγμα: η πρόκληση μιας αναθεώρησης από τη σκοπιά των «από κάτω»
- Haaretz: Ξεχάστε το απαρτχάιντ. Το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα διαφορετικού είδους


