Στην Αθήνα Σίμονς και Ντάνστον για την προετοιμασία του Ολυμπιακού
Στην Αθήνα βρίσκονται από το πρωϊ ο Σέντρικ Σίμονς και ο Μπράϊαν Ντάνστον. Οι δύο Αμερικανοί μπασκετμπολίστες, που αποτελούν τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, θα υποβληθούν σήμερα, Δευτέρα, και αύριο σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από την Πέμπτη θ' αρχίσουν προπονήσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Στην Αθήνα βρίσκονται από το πρωϊ ο Σέντρικ Σίμονς και ο Μπράϊαν Ντάνστον. Οι δύο Αμερικανοί μπασκετμπολίστες, που αποτελούν τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, θα υποβληθούν σήμερα, Δευτέρα, και αύριο σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από την Πέμπτη θ’ αρχίσουν προπονήσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Αμφότεροι προέρχονται από το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού ο Σίμονς αγωνιζόταν στην Μπρίντιζι και ο Ντάνστον στην Βαρέζε.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.