Εκτός προπόνησης ΠΑΟ Σίλντενφελντ και Ζέκα
Θεραπεία έκανε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μία ημέρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού. Η κατάσταση του παίκτη αναμένεται να εκτιμηθεί πλήρως τις επόμενες μέρες.
Θεραπεία έκανε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μία ημέρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού. Η κατάσταση του παίκτη αναμένεται να εκτιμηθεί πλήρως τις επόμενες μέρες.
Επίσης, απών από τη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ήταν ο Ζεκά, διότι ο Πορτογάλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο μάτι και ο γιατρός δεν του έχει δώσει ακόμα άδεια να προπονηθεί.
Παράλληλα, για ακόμα μια μέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Σταματάκης και ο Μαυρίας.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας σήμερα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα.
Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι την Τετάρτη (21/8).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Συναγερμός στην αγγλική αστυνομία για τον ημιτελικό Κυπέλλου Τσέλσι – Λιντς στο Γουέμπλεϊ
- Καρεμπέ: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»
- Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός είναι δικαιωματικά το No1 αυτή τη στιγμή»
- Να δει το «αύριο» και όχι το «σήμερα»
- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442