Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χλιαρό» ξεκίνημα και 0-0 για ΟΦΗ, Πανιώνιο

«Χλιαρό» ξεκίνημα και 0-0 για ΟΦΗ, Πανιώνιο

Σε «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκαν ΟΦΗ και Πανιώνιος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Με την επετειακή φανέλα του 1968 αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, λόγω της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α' Εθνική. Με 10 παίκτες έμεινε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 84', όταν αποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκαν ΟΦΗ και Πανιώνιος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Με την επετειακή φανέλα του 1968 αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, λόγω της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική. Με 10 παίκτες έμεινε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 84′, όταν αποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει ψηλά, δημιούργησε επικίνδυνες προϋποθέσεις κοντά στην περιοχή του Πανιωνίου, αλλά χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει φάσεις, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες έπαιζαν στην κόντρα. Οι Κρήτες είχαν κάποιες ευκαιρίες, αρχικά στο 20′ με τον Κουτσιανικούλη να βγάζει σέντρα από αριστερά, αλλά, αν και ο Γιαννακόπουλος δεν μπλόκαρε αρχικά την μπάλα, τη μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια πριν προλάβει να επέμβει επιθετικός του ΟΦΗ.

Στο 21′ ο Νιμανί κινήθηκε μέσα στην περιοχή και με συρτό σουτ προσπάθησε ν’ ανοίξει το σκορ. Μία ακόμη φορά, όμως, ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου είχε μία ακόμη καλή επέμβαση, όταν στο 26′ έπεσε στη δεξιά γωνία και απέκρουσε, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη από δεξιά και κεφαλιά του Τριποτσέρη.

Ο Πανιώνιος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 32′, με τον Λάσνικ να εκτελεί φάουλ από δεξιά, τον Αραβίδη να πιάνει δύσκολη κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο ΟΦΗ είχε σαφώς μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από τους «κυανέρυθρους», με τη λήξη του α’ μέρους να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.

Με την επανέναρξη, το κακό θέαμα συνεχίστηκε και από τις δύο ομάδες. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ήταν πάντα εκεί, όταν χρειάστηκε με τις επεμβάσεις του να αποτρέψει γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Γκαλέτι ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Κρητικοί. Στο 84′, όταν αποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο ΟΦΗ προσπάθησε να πετύχει έστω και στο τέλος ένα γκολ.

Ήταν στο 87′ όταν ο ΟΦΗ είχε με τον Γκαλέτι μεγάλη ευκαιρία (είχε μπει στη θέση του Κουτσιανικούλη στο 57′), με τον Αργεντινό να πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Στο 88′ σημειώθηκε η σπουδαιότερη στιγμή του αγώνα με τον Γιαννακόπουλο να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής, αφού σε κοντινή κεφαλιά του Όγιος που πήγαινε προς τα δίχτυα του, ο Έλληνας πορτιέρο εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κόκκινη κάρτα: Λαμπρόπουλος (84′ 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Γκαλέτι, Κάλαϊτζιτς, Εντουάρντο Ζε – Μητρόπουλος, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Λάζνικ, Αραβίδης, Γιαννακόπουλος

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μπούρμπος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης (57′ Ζε Εντουάρντο), Κουτσιανικούλης (57′ Γκαλέτι), Περογαμβράκης (83′ Όγιος), Νιμανί

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κολοβός, Λάσνικ (86′ Καλτσας), Ντούνης (74′ Παναγιωτούδης), Αραβίδης (90+1′ Μαρουκάκης)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024