Στο ΤΑΙΠΕΔ πέρασε το 100% της Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού
Υπό τον έλεγχο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων περνά από σήμερα Παρασκευή το 100% της Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού.
Υπό τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ περνά από σήμερα Παρασκευή το 100% της Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, όπως αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.
Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμόν 2014 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και έχει ημερομηνία 16 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η μεταβίβαση κατά πλήρη κυριότητα και χωρίς αντάλλαγμα στο ΤΑΙΠΕΔ 644.215 κοινών ονομαστικών μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου που αυτές ενσωματώνουν, της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε., κυριότητας του Δημοσίου, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% επί του μετοχικού της κεφαλαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442