Οι πέντε… διαφορετικοί αρχηγοί του Παναθηναϊκού
Πέντε παίκτες επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το ρόλο του αρχηγού στο νέο Παναθηναϊκό. Πρόκειται κατά σειρά για τους Ζέκα, Μέντες, Μαυρίας, Κοτσόλη και Λαγό.
Πέντε παίκτες επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το ρόλο του αρχηγού στο νέο Παναθηναϊκό. Πρόκειται κατά σειρά για τους Ζέκα, Μέντες, Μαυρίας, Κοτσόλη και Λαγό.
Ο Πορτογάλος μέσος ήταν δεδομένο πως θα αποτελούσε την πρώτη επιλογή, καθώς πρόκειται για τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής και ταυτόχρονα πλέον από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας.
Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός προτιμήθηκε λόγω της εμπειρίας του, ενώ ο Χάρης Μαυρίας ως ένδειξη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές του. Ο πολύπειρος Κοτσόλης επελέγη για… προφανείς λόγους, ενώ έκπληξη είναι η επιλογή του Λαγού, στον οποίο-πάντως-πιστεύουν πολύ αγωνιστικά οι άνθρωποι της ομάδας.
Όλα δείχνουν πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό, με δεδομένη την απουσία του Ζέκα, το περιβραχιόνιο θα πάρει ο Μέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στη Λέουβεν (pic)
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442