Tουλάχιστον 18 ινδοί ναύτες παγιδεύτηκαν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε υποβρύχιο το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Μουμπάι. Ο υπουργός Αμυνας της χώρας δήλωσε ότι υπάρχουν νεκροί από την έκρηξη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Tουλάχιστον 18 ινδοί ναύτες παγιδεύτηκαν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε υποβρύχιο το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Μουμπάι.
Ο υπουργός Αμυνας της χώρας δήλωσε ότι υπάρχουν νεκροί από την έκρηξη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η έκρηξη στο εσωτερικό του υποβρυχίου INS Sindhurakshak οφείλεται πιθανώς σε ατύχημα, είπε εκπρόσωπος του Ναυτικού. {{{ map }}} Σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέσα κοινωνικής δικτύωσης διεκρίνεται μέρος του υποβρυχίου να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.
Ορισμένοι από τους ναύτες κατάφεραν να πέσουν στο νερό και να σωθούν, ενώ αρκετοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα.
Tι ανακοίνωσαν οι Ρώσοι
To υποβρύχιο ήταν επιχειρησιακά ενεργό δήλωσε εκπρόσωπος της ρωσικής εταιρείας Zviezdotchka, η οποία πραγματοποίησε τις επισκευαστικές εργασίες.
Οι μηχανικοί των ναυπηγείων είχαν ρυθμίσει όλα τα προβλήματα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, ο οποίος πρόσθεσε ότι έγιναν «κάποιες παρατηρήσεις» στη διάρκεια επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες στο λιμάνι του Σεβεροντβίνσκ, στη θάλασσα Μπάρεντς.
Τον Ιούνιο του 2010 υπογράψαμε συμβόλαιο για εργασίες ρουτίνας επισκευής και ανακαίνισης (του υποβρυχίου) και το παραδώσαμε τον Ιανουάριο του 2013 στις Αρχές, κατέληξε.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.