Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε δυστύχημα σε θεματικό πάρκο στην Αργεντινή

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε δυστύχημα σε θεματικό πάρκο στην Αργεντινή

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και ακόμη επτά άτομα τραυματίστηκαν σε ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο στην ρόδα θεματικού πάρκου στην πόλη Ροσάριο της κεντρικής Αργεντινής. Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,  όταν ένα από τα καθίσματα της ρόδας έσπασε ενώ βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο της, σε ύψος 25 μέτρων.

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και ακόμη επτά άτομα τραυματίστηκαν σε ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο στην ρόδα θεματικού πάρκου στην πόλη Ροσάριο της κεντρικής Αργεντινής.

Τα θύματα είναι δύο αδελφές, ηλικίας 12 και 14 ετών. Τρεις από τους τραυματίες είναι επίσης παιδιά και σύμφωνα με την εφημερίδα La Capital της Ροσάριο, ένα από τα παιδιά είναι σοβαρά τραυματισμένο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ένα από τα καθίσματα της ρόδας έσπασε ενώ βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο της, σε ύψος 25 μέτρων.

«Το κάθισμα βρισκόταν στην κορυφή (της ρόδας) όταν έσπασε, ο κόσμος έπεσε και το κάθισμα διαλύθηκε στο έδαφος και προσγειώθηκε εκεί που ο κόσμος σχημάτιζε ουρά περιμένοντας να ανέβει στην ρόδα. Ήταν φοβερό», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ρόδα είχε εμφανίσει προβλήματα πριν από μία εβδομάδα και είχε επισκευαστεί προτού τεθεί πάλι σε λειτουργία.

Πρόκειται για το δεύτερο ατύχημα που σημειώνεται μέσα σε μία εβδομάδα στην πόλη που βρίσκεται 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες. Η κατάρρευση δεκαόροφης πολυκατοικίας από έκρηξη φυσικού αερίου προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 60.

Η La Capital έγραψε ότι οι διασώστες οι οποίοι εργάζονταν στα χαλάσματα του κτιρίου έσπευσαν στο θεματικό πάρκο για να βοηθήσουν τα θύματα του ατυχήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024