Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Επιμένει ο Π. Τατσόπουλος στη συνεργασία με «πατριωτικές δυνάμεις» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Εξηγήσεις για τη θέση του περί ενδεχόμενης συνεργασίας με «πατριωτικές δυνάμεις από της Δεξιά», δίνει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος. Όπως τονίζει, εφόσον δεν θέλουμε να δούμε στην Ελλάδα μία κυβέρνηση της ΝΔ με την ανοχή της Χρυσής Αυγής, μία κυβέρνηση που θα είναι «συγκεκαλυμμένα φασιστική», τότε θα πρέπει να εξετασθούν και οι δυνατότητες συνεργασίας με δυνάμεις που υπάρχουν μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παρά τις «αγεφύρωτες διαφορές» που υφίστανται σε πολλά θέματα.

Εξηγήσεις για τη θέση του περί ενδεχόμενης συνεργασίας με «πατριωτικές δυνάμεις από τη Δεξιά», η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις εντός και εκτός Αριστεράς, δίνει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Όπως τονίζει, εφόσον δεν θέλουμε να δούμε στην Ελλάδα μία κυβέρνηση της ΝΔ με την ανοχή της Χρυσής Αυγής, μία κυβέρνηση που θα είναι «συγκεκαλυμμένα φασιστική», όπως λέει, τότε θα πρέπει να εξετασθούν και οι δυνατότητες συνεργασίας με δυνάμεις που υπάρχουν μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παρά τις «αγεφύρωτες διαφορές» που υπάρχουν σε πολλά θέματα.

Αυτές οι δυνάμεις, επισημαίνει, δεν θα πρέπει «να είναι δέσμιες της κομματικής τους τυφλότητας, τόσο ώστε να θυσιάσουν την ίδια την πατρίδα -γι’ αυτό τις αποκαλώ «πατριωτικές δυνάμεις»- στο όνομα οποιουδήποτε συμφέροντος».

«Πιστεύω πως μέσα στη ΝΔ υπάρχουν και δυνάμεις «λάιτ» ΧΑ που διαρκώς βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί της, αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό είναι κυρίαρχες. Αυτές τις δυνάμεις θέλω να απομονώσω, συνεργαζόμενος υποθετικά με τους άλλους, με τους οποίους έχουμε βεβαίως αγεφύρωτες διαφορές», σημειώνει ο κ. Τατσόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024