Επιστρέφει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Λιβόρνο ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο
Ιταλός μεσοεπιθετικός ήρθε στην χώρα μας πέρσι, για λογαριασμό του
Ολυμπιακού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως δεν
κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του το τεχνικό τιμ των
«ερυθρόλευκων» και έτσι αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος.
Επιστρέφει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Λιβόρνο ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ήρθε στην χώρα μας πέρσι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» και έτσι αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος.
Την μετακίνηση του Γκρέκο στην Λιβόρνο την ανακοίνωσε η ίδια η ιταλική ομάδα στην ιστοσελίδα της, αναφέροντας πως η επίσημη παρουσίαση του παίκτη θα γίνει την Τετάρτη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.