Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπαστιά θέλει «Φέτφα» ως δανεικό, ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει

Η Μπαστιά θέλει «Φέτφα» ως δανεικό, ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει

Τον δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξει η Μπαστιά! Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L’ Equipe», η ομάδα της Κορσικής θέλει να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Σημειώνεται πως στην Μπαστιά, που τερμάτισε 12η στο περασμένο γαλλικό πρωτάθλημα, μετακόμισαν αυτό το καλοκαίρι ήδη δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού διεθνή άσου. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» μέσω διαρροών της διοίκησης, ξεκαθάρισαν ότι η θέση της ΠΑΕ είναι: Ο Φετφατζίδης μένει στον Ολυμπιακό!

Τον δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξει η Μπαστιά! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L’ Equipe», η ομάδα της Κορσικής θέλει να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Σημειώνεται πως στην Μπαστιά, που τερμάτισε 12η στο περασμένο γαλλικό πρωτάθλημα, μετακόμισαν αυτό το καλοκαίρι ήδη δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού διεθνή άσου.

Συγκεκριμένα η «L’ Equipe» αναφέρει: «Η Μπαστιά θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν μέσο για τη σεζόν 2013-14 και ενδιαφέρεται να αποκτήσει δανεικό τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 22χρονος έχει κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και με τον Ολυμπιακό δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016. Είναι, μάλιστα, διεθνής με την Ελλάδα (13 συμμετοχές, 3 γκολ)».


Ολυμπιακός: Μένει εδώ!

Στο μεταξύ, άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκαθάρισαν πως ο Φετφατζίδης θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας: «Δεν πάει πουθενά ο Φετφατζίδης. Δεν θα δοθεί δανεικός. Έχει κλείσει αυτό το θέμα και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό», ήταν η θέση της ΠΑΕ, που με τον τρόπο αυτό βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια.

Στις αρχές του καλοκαιριού όλα έδειχναν πως θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στη συνέχεια, οι εμφανίσεις του στα φιλικά ικανοποίησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που ευελπιστούν πως φέτος ο «Φέτφα» θα καταφέρει να βγάλει στο χόρτο το ταλέντο του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024