Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι στο Silverstone

Porsche 911 μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι στο Silverstone

1.208 εκπρόσωποι από όλη την ιστορία του εμβληματικού μοντέλου συγκεντρώθηκαν σε μια εντυπωσιακή αυτοκινητοπομπή στο Silverstone για τα 50χρονα του.

Συνεχίζοντας τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια της, η Porsche διοργάνωσε στο Silverstone την μεγαλύτερη αυτοκινητοπομπή 911 που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ.

Η αυτοκινητοπορεία συνδιοργανώθηκε από το βρετανικό Porsche Club σε συνεργασία με την Porsche Βρετανίας και το Silverstone Classic.

To πράσινο φως για την εκκίνηση της μεγαλύτερης αυτοκινητοπομπής 911,στη βρετανική πίστα, έδωσε ο Mark Porsche, γιος του σχεδιαστή του εμβληματικού μοντέλου, Ferdinand Alexander Porsche και εγγονός του ιδρυτή της φίρμας, Ferdinand Porsche.

“Ένα μέλος της οικογένειας μου ήταν παρών σε όλες τις γενιές 911 και είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ σήμερα εκπροσωπώντας την οικογένεια των Porsche σε αυτήν την συναρπαστική εκδήλωση. Νομίζω ότι το να έχεις 1.200 αυτοκίνητα στην πίστα είναι ακριβώς η προσοχή που χρειάζεται η 911 για τα πεντηκοστά της γενέθλια. Οι ευχαριστίες μου δεν είναι αρκετές για το Porsche Club GB που έκανε αυτή την εκδήλωση πραγματικότητα”, δήλωσε ο F.Porsche.

Η αυτοκινητοπομπή δεν περιορίστηκε μόνο στο να προσφέρει οφθαλμόλουτρο στους λάτρεις τους είδους που έσπευσαν να θαυμάσουν 1.208 911 να παρατάσσονται στο Silverstone, καθώς τα έσοδα διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Hope for Tomorrow το οποίο ασχολείται με την ανακούφιση των πασχόντων από καρκίνο προσφέροντας κινητές μονάδες χημειοθεραπείας προκειμένου να αποφεύγουν τους μεγάλους χρόνους αναμονής και τις μετακινήσεις.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024