Η Τότεναμ είπε «όχι» στα 98,5 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για τον Γκάρεθ Μπέιλ
Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει την πρόθεση να «σπάσει» κάθε ρεκόρ με την
απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, όμως η Τότεναμ φαίνεται να είναι αποφασισμένη
να κρατήσει τον Ουαλό, κοιτάζοντας περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι
και όχι το οικονομικό. Έτσι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η
ομάδα του Λονδίνου αρνήθηκε πρόταση 98,5 εκατ. ευρώ τον Μαδριλένων.
Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει την πρόθεση να «σπάσει» κάθε ρεκόρ με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, όμως η Τότεναμ φαίνεται να είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Ουαλό, κοιτάζοντας περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι και όχι το οικονομικό. Έτσι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η ομάδα του Λονδίνου αρνήθηκε πρόταση 98,5 εκατ. ευρώ τον Μαδριλένων.
Η Τότεναμ λοιπόν δείχνει να μην δελεάστηκε από τα 98,5 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης, ποσό που ξεπερνάει τα 96 εκατ. ευρώ που είχε δώσει το 2009 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και που αποτελεί ρεκόρ για το ποδόσφαιρο.
Την ίδια στιγμή ο Μπέιλ βρίσκεται στο Λονδίνο όπου και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του.
Η Ρεάλ περιμένει στην «γωνία», καθώς δεν πτοείται από τις αλλεπάλληλες αρνήσεις, όμως μετά και από αυτήν την τροπή, φαντάζει πολύ δύσκολο τα «σπιρούνια» να αφήσουν τον Ουαλό να φύγει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.