Η «προέλαση» της Λένας Δανιηλίδου στο διπλό του τουρνουά τένις 235.000 δολαρίων του Μπακού συνεχίζεται… Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η παρτενέρ της από τη Σερβία, Αλεκσάντρα Κρούνιτς προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς νίκησαν στον πρώτο ημιτελικό τις Σάντρα Κλέμενσιτς (Αυστρία)/Αντρέγια Κλέπατς (Σλοβενία), που ήταν Νο 3 στο κυρίως ταμπλό, με 6-4, 6-3. Ο αντίπαλός τους στον τελικό θα είναι ο νικητής του αυριανού ημιτελικού ανάμεσα στις Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία)/Κριστίνα Πλίσκοβα (Τσεχία), που είναι Νο 4 στο κυρίως ταμπλό, και τις Ιρίνα Μπούριατσοκ (Ουκρανία)/Οκσάνα Καλασνίκοβα (Γεωργία), που είναι Νο 2 στο κυρίως ταμπλό.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιλέχθηκε στην 12άδα και στα δύο ματς με τη Μονακό, ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και έδειξε γιατί τον εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του και τα «θέλω» του Αμερικανού.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ήττα της Χάποελ Τελ Αβίβ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θέλει να… σκουπιστεί από του Ισπανούς.
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είναι ο μεγάλος στόχος της Ζαλγκίρις, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά ο Παναθηναϊκός «παραμονεύει» σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς -με μια ιστορική εμφάνιση- οδήγησε τους Λέικερς στο 4-2 επί των Ρόκετς και στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA, την ώρα που Ράπτορς και Πίστονς έστειλαν τις σειρές τους σε Game 7.