Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Ριμπερί και Νόιερ η Μπάγερν Μονάχου στο Σούπερ Καπ

Χωρίς Ριμπερί και Νόιερ η Μπάγερν Μονάχου στο Σούπερ Καπ

Χωρίς τους Φρανκ Ριμπερί και Μάνουελ Νόιερ θα παραταχθεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο για το Σούπερ Καπ.

Χωρίς τους Φρανκ Ριμπερί και Μάνουελ Νόιερ θα παραταχθεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο για το Σούπερ Καπ.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι ο Γάλλος ακραίος και ο Γερμανός τερματοφύλακας αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών από το φιλικό με την Μπαρτσελόνα και πως δεν είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Επίσης, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό. «Ο Μπάστιαν θα ταξιδέψει μαζί μας, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν μπορεί να παίξει. Έχει μόνο λίγες προπονήσεις στα πόδια του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα για τον Γερμανό μέσο. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο Μάριο Γκέτσε, τον οποίο η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε από την Ντόρτμουντ, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός του τελικού της 25ης Μαΐου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος πανηγύρισε 14 τίτλους στην τετραετή θητεία του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Δεν έχεις δικαιολογία, αν είσαι προπονητής της Μπάγερν. Ένας τελικός είναι ένας τελικός και δεν έχεις δεύτερες ευκαιρίες. Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στην Ντόρτμουντ, παίζουν καλό παιχνίδι με πολλή κατοχή. Θέλουμε να δούμε σε ποιο επίπεδο είμαστε και να κάνουμε τα σχέδιά μας τόσο για το παιχνίδι όσο και για τη συνέχεια».

Στο μεταξύ, για τον προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, η σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου δεν έχει να κάνει με εκδίκηση για την ήττα 2-1 της Μπορούσια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πολύ είναι μία ευκαιρία για τους «κίτρινους» να αρχίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν μπροστά στους φιλάθλους τους και λιγότερο να σηκώσουν το τρόπαιο, ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στις δύο προηγούμενες σεζόν.

«Δεν κάνουμε σκέψεις για εκδίκηση» δήλωσε ο Κλοπ και συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ, το οποίο δεν κρίθηκε υπέρ μας, αλλά μάθαμε πολλά από αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι, άλλωστε, ο τρίτος διαδοχικός τελικός μας, αλλά αποτύχαμε να σηκώσουμε το τρόπαιο δύο φορές στο παρελθόν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024