Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε στη Νότιγχαμ ο Αμπντούν και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό

Υπέγραψε στη Νότιγχαμ ο Αμπντούν και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό

Την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα επισήμως η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πλέον πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος φόρεσε για περίπου δύο χρόνια τη φανέλα των Ερυθρολεύκων, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Championship της Αγγλίας, όπου αγωνίζεται η Νότιγχαμ. Ο Τζαμέλ Αμπντούν ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τα δύο χρόνια που έμεινε στους «ερυθρόλευκους» και αισθάνεται ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ τη νέα σεζόν.

Την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα επισήμως η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο πλέον πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος φόρεσε για περίπου δύο χρόνια τη φανέλα των Ερυθρολεύκων, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Championship της Αγγλίας, όπου αγωνίζεται η Νότιγχαμ.

Στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ υπάρχει το βιογραφικό του Αμπντούν από το ξεκίνημα στην Παρί Σεν Ζερμέν έως την Καβάλα και το αποτυχημένο πέρασμά του το 2007 από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τα δύο χρόνια που έμεινε στους «ερυθρόλευκους» και αισθάνεται ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ τη νέα σεζόν. Στο μήνυμα του στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει για πάντα στην καρδιά του μέχρι το τέλος της ζωής του.

«Σήμερα υπέγραψα συμβόλαιο στη νέα μου ομάδα. Επέστρεψα στην Αγγλία μετά από πολλά χρόνια που είχα υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ανήκωσε ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ και είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά την επόμενη σεζόν. Έχουμε υπέροχους παίκτες, πολύ καλό προπονητή και πολλούς οπαδούς.

Αξίζουμε να παίξουμε στην Premier League. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τα δύο υπέροχα χρόνια. Κέρδισα δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Αφήνω πίσω πολλούς καλούς φίλους και έναν φανταστικό πρόεδρο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αγάπη αυτές τις δύο σεζόν και ο Ολυμπιακός θα μείνει στην καρδιά μου μέχρι το τέλος της ζωής μου. Σήμερα είναι μια νέα ημέρα θα δώσω τα πάντα για να πετύχω στη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτή την νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024