Συγκλονιστικό βίντεο με τον ετοιμοθάνατο οπαδό της Φέγενορντ
Υπάρχουν στιγμές που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και κόβουν πραγματικά την ανάσα. Αυτό συνέβη και στην πρώτη φετινή προπόνηση της Φέγενορντ καθώς εκεί βρέθηκε και ο Ρούι Μαρκ ένας ετοιμοθάνατος οπαδός, που είχε ως τελευταία επιθυμία να δει την ομάδα του. Στις κερκίδες του «Ντε Κάιπ» βρέθηκαν περισσότεροι από 6.000 οπαδοί οι οποίοι του τραγούδησαν το «You'll Never Walk Alone» και τον αποθέωσαν.
Υπάρχουν στιγμές που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και κόβουν πραγματικά την ανάσα. Αυτό συνέβη και στην πρώτη φετινή προπόνηση της Φέγενορντ καθώς εκεί βρέθηκε και ο Ρούι Μαρκ ένας ετοιμοθάνατος οπαδός, που είχε ως τελευταία επιθυμία να δει την ομάδα του. Στις κερκίδες του «Ντε Κάιπ» βρέθηκαν περισσότεροι από 6.000 οπαδοί οι οποίοι του τραγούδησαν το «You’ll Never Walk Alone» και τον αποθέωσαν.
Ο 54χρονος λοιπόν, Ρούι Μαρκ έπασχε από μια θανατηφόρα ασθένεια και οι γιατροί του είχαν δώσει ελάχιστες μέρες ζωής. Εκείνος, είχε σαν τελευταία επιθυμία να δει την αγαπημένη του ομάδα για ακόμα μια φορά. Έτσι βρέθηκε μαζί με τους συγγενείς του στην πρώτη φετινή προπόνηση της Φέγενορντ.
Στο γήπεδο βρέθηκαν και 6.000 χιλιάδες οπαδοί, που γνώριζαν την ιστορία και μάλιστα του είχαν ετοιμάσει και ένα πανό.
Στο δωδέκατο, συμβολικό για τη Φέγενορντ, λεπτό οι παίκτες σταμάτησαν τις ασκήσεις τους και πορεύθηκαν προς τον Μαρκ όπου τον χαιρέτησαν και στην συνέχεια εκείνος υποβασταζόμενος και με δάκρυα στα μάτια περπάτησε προς το πέταλο την στιγμή που οι φίλαθλοι τού τραγουδούσαν το «You’ll Never Walk Alone». Μάλιστα, βρήκε την δύναμη να σταθεί όρθιος μπροστά τους χωρίς βοήθεια…
Τρεις μέρες μετά ο Μαρκ απεβίωσε και στην κηδεία του που έγινε την περασμένη Παρασκευή, παρευρέθηκαν εκατοντάδες άγνωστοι οι οποίοι μοιράζονταν το ίδιο πάθος.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.