Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικό βίντεο με τον ετοιμοθάνατο οπαδό της Φέγενορντ

Συγκλονιστικό βίντεο με τον ετοιμοθάνατο οπαδό της Φέγενορντ

Υπάρχουν στιγμές που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και κόβουν πραγματικά την ανάσα. Αυτό συνέβη και στην πρώτη φετινή προπόνηση της Φέγενορντ καθώς εκεί βρέθηκε και ο Ρούι Μαρκ ένας ετοιμοθάνατος οπαδός, που είχε ως τελευταία επιθυμία να δει την ομάδα του. Στις κερκίδες του «Ντε Κάιπ» βρέθηκαν περισσότεροι από 6.000 οπαδοί οι οποίοι του τραγούδησαν το «You'll Never Walk Alone» και τον αποθέωσαν.

Υπάρχουν στιγμές που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και κόβουν πραγματικά την ανάσα. Αυτό συνέβη και στην πρώτη φετινή προπόνηση της Φέγενορντ καθώς εκεί βρέθηκε και ο Ρούι Μαρκ ένας ετοιμοθάνατος οπαδός, που είχε ως τελευταία επιθυμία να δει την ομάδα του. Στις κερκίδες του «Ντε Κάιπ» βρέθηκαν περισσότεροι από 6.000 οπαδοί οι οποίοι του τραγούδησαν το «You’ll Never Walk Alone» και τον αποθέωσαν.

Ο 54χρονος λοιπόν, Ρούι Μαρκ έπασχε από μια θανατηφόρα ασθένεια και οι γιατροί του είχαν δώσει ελάχιστες μέρες ζωής. Εκείνος, είχε σαν τελευταία επιθυμία να δει την αγαπημένη του ομάδα για ακόμα μια φορά. Έτσι βρέθηκε μαζί με τους συγγενείς του στην πρώτη φετινή προπόνηση της Φέγενορντ.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και 6.000 χιλιάδες οπαδοί, που γνώριζαν την ιστορία και μάλιστα του είχαν ετοιμάσει και ένα πανό.

Στο δωδέκατο, συμβολικό για τη Φέγενορντ, λεπτό οι παίκτες σταμάτησαν τις ασκήσεις τους και πορεύθηκαν προς τον Μαρκ όπου τον χαιρέτησαν και στην συνέχεια εκείνος υποβασταζόμενος και με δάκρυα στα μάτια περπάτησε προς το πέταλο την στιγμή που οι φίλαθλοι τού τραγουδούσαν το «You’ll Never Walk Alone». Μάλιστα, βρήκε την δύναμη να σταθεί όρθιος μπροστά τους χωρίς βοήθεια…

Τρεις μέρες μετά ο Μαρκ απεβίωσε και στην κηδεία του που έγινε την περασμένη Παρασκευή, παρευρέθηκαν εκατοντάδες άγνωστοι οι οποίοι μοιράζονταν το ίδιο πάθος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024