Ένας νεκρός στις «εμφύλιες» συμπλοκές οπαδών της Μπόκα Τζούνιορ
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που αποτελούντο από χούλιγκαν της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αργεντινής Μπόκα Τζούνιορς.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που αποτελούντο από χούλιγκαν της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αργεντινής Μπόκα Τζούνιορς.
Ο ιατρικές υπηρεσίες στο Μπουένος Άιρες ανέφεραν ότι ο νεκρός είναι ένας 35χρονος άντρας που πυροβολήθηκε στο στήθος κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κάτι που επιβεβαίωσε και η αθλητική εφημερίδα Ole στην ιστοσελίδα της.
Το μοιραίο περιστατικό έχει σοκάρει την κοινωνία της Αργεντινής καθώς οι συγκρούσεις έγιναν μεταξύ αντίπαλων συμμοριών της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας λίγο πριν τον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορ με την Σαν Λορέντζο, της οποίας οπαδός έχει δηλώσει ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος ο Α’.
Η δολοφονία του 35χρονου έρχεται μετά την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να διεξάγονται χωρίς τη συμμετοχή οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Λέον Μπλακ στο επίκεντρο της έρευνας για τον Έπσταϊν – Οι καταθέσεις, τα εκατομμύρια και οι νέες κλητεύσεις





