Όταν ο Παπανικολάου συνάντησε τον… συμπαίκτη του, Ναβάρο
Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αρθροσκόπηση στον δεξί αστράγαλο και ήταν στο ιατρικό κέντρο του συλλόγου στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας. Εκεί βρέθηκε και ο Παπανικολάου για τις καθιερωμένες εξετάσεις με τους δυο νέους συμπαίκτες να πιάνουν την κουβέντα με τον Ναβάρο να καλωσορίζει τον Έλληνα άσο, όπως χαρακτηριστικά είπε, στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια του πλανήτη! Δείτε τις φωτογραφίες από την υπογραφή του συμβολαίου του Παπανικολάου.
Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αρθροσκόπηση στον δεξί αστράγαλο και ήταν στο ιατρικό κέντρο του συλλόγου στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.
Εκεί βρέθηκε και ο Παπανικολάου για τις καθιερωμένες εξετάσεις με τους δυο νέους συμπαίκτες να πιάνουν την κουβέντα με τον Ναβάρο να καλωσορίζει τον Έλληνα άσο, όπως χαρακτηριστικά είπε, στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια του πλανήτη!
Ο Παπανικολάου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5.500.000 ευρώ και βρίσκεται από την Κυριακή στη Βαρκελώνη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης.
Η επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, θα γίνει τον Σεπτέμβριο, μετά το Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Καταλανικός σύλλογος έχει αναστείλει αυτές τις μέρες κάθε εκδήλωση, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του Τίτο Βιλανόβα.
Ο Παπανικολάου θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16 και στην Μπαρτσελόνα, ενώ από το πρωί της Τρίτης θα ενσωματωθεί με την Εθνική και την Τετάρτη θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν’ όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442