Νεκροί πατέρας και γιος σε τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία
Θύματα τροχαίου δυστυχήματος έπεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας πατέρας και γιος κοντά στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας - Παλαίρου, όταν το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 86χρονος, έπεσε για άγνωστους ακόμα λόγους, σε προπορευόμενο δίκυκλο.
Θύματα τροχαίου δυστυχήματος έπεσαν τη Δευτέρα το μεσημέρι ένας 39χρονος πατέρας και ο 6χρονος γιος του κοντά στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Παλαίρου, όταν το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 86χρονος, έπεσε για άγνωστους ακόμα λόγους, σε προπορευόμενο δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος και στο οποίο επέβαινε ο εξάχρονος γιος του.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα πατέρας και γιος, ενώ ο 86χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Βόνιτσας, το οποίο διενεργεί έρευνα, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

