Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός - σοκ για Φέντερερ στα ημιτελικά του Αμβούργου

Αποκλεισμός – σοκ για Φέντερερ στα ημιτελικά του Αμβούργου

Η νίκη που αναζητούσε ο Ρότζερ Φέντερερ σε κάποιο αξιόλογο τουρνουά για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, δεν πρόκειται να έρθει στο Αμβούργο! Ο Ελβετός τενίστας, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε στον ημιτελικό του τουρνουά της σειράς ATP 500 χάνοντας από τον Αργεντινό Φεντερίκο Ντελ Μπόνις με 2-0 (7-6, 7-6), ύστερα από έναν εξαιρετικό αγώνα. «Άνετη» στον τελικό του σουηδικού όπεν η Σερένα.

Η νίκη που αναζητούσε ο Ρότζερ Φέντερερ σε κάποιο αξιόλογο τουρνουά για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, δεν πρόκειται να έρθει στο Αμβούργο! Ο Ελβετός τενίστας, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε στον ημιτελικό του τουρνουά της σειράς ATP 500 χάνοντας από τον Αργεντινό Φεντερίκο Ντελ Μπόνις με 2-0 (7-6, 7-6), ύστερα από έναν εξαιρετικό αγώνα.

Στον τελικό ο νοτιαμερικανός θα τεθεί αντιμέτωπος του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος με τη σειρά του νίκησε τον Ισπανό Νίκολας Αλμάγκρο με 2-0 (6-4, 7-6).

Έτσι, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του από το Wimbledon από τον Σέργκι Στακχόφσκι, ο Φέντερερ γνώρισε νέα ήττα από τον Νο… 114ο παίκτη της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ντελμπόνις προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό της ATP, ενώ πριν από το ματς με τον Φέντερερ ο 22χρονος αριστερόχειρας από την πόλη Ασούλ είχε νικήσει κατά σειρά τους Τόμι Ρομπρέδο, Ντμίτρι Τουρσούνοφ και Φερνάντο Βερδάσκο.

«Aνετη» στον τελικό του σουηδικού όπεν η Σερένα

Αυτή τη φορά της πήρε μερικά λεπτά παραπάνω, αλλά η Σερένα Γουίλιαμς «καθάρισε» και την Κλάρα Ζακοπάλοβα και προκρίθηκε στον τελικό του σουηδικού Όπεν όπου θα διεκδικήσει για πρώτη φορά τον τίτλο. Η επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό μπήκε… φουριόζα στο γήπεδο φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες στο 6-0 επί της Τσέχας, Νο3 του ταμπλό.

Η Ζακοπάλοβα το πάλεψε λίγο περισσότερο στη συνέχεια, κατάφερε να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι στο δεύτερο σετ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω.

Η Αμερικανίδα με 6-0, 6-4 σε μία ώρα και οκτώ λεπτά εξασφάλισε το εισιτήριο του τελικού, όπου θα αντιμετωπίσει την Τζοάννα Λάρσον, Νο8 του ταμπλό. Η οικοδέσποινα στον άλλο ημιτελικό του τουρνουά μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση κόντρα στην Φλάβια Πενέτα φτάνοντας στη νίκη με 2-6, 6-3, 6-4.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024