Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα πρόταση και διορία της Μπαρτσελόνα σε Παπανικολάου

Νέα πρόταση και διορία της Μπαρτσελόνα σε Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός απάντησε θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου και πλέον απομένει να τα βρουν οι Μπλαουγκράνα με τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος απέρριψε την πρώτη πρόταση των Καταλανών. Ωστόσο, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επέστρεψε με καλύτερη πρόταση, δίνοντας ωστόσο διορία στον Παπανικολάου να απαντήσει ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Έτσι, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και το θέμα αναμένεται να κλείσει πολύ γρήγορα. Διαβάστε τη νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα...

Ο Ολυμπιακός απάντησε θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου και πλέον απομένει να τα βρουν οι Μπλαουγκράνα με τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος απέρριψε την πρώτη πρόταση των Καταλανών.

Ωστόσο, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επέστρεψε με καλύτερη πρόταση, δίνοντας ωστόσο διορία στον Παπανικολάου να απαντήσει ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Έτσι, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και το θέμα αναμένεται να κλείσει πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Sport24.gr», η πρώτη πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Παπανικολάου ήταν 2.8 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, δηλαδή, 700.000 ευρώ ετησίως και buy out για το ΝΒΑ 1,5 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου. Αυτή την πρόταση την απέρριψε αμέσως ο άσος του Ολυμπιακού, τόσο για το οικονομικό σκέλος όσο και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης η Μπαρτσελόνα… επέστρεψε με σαφώς καλύτερη πρόταση: Αυτή προβλέπει τριετές συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές 3.075.000 ευρώ, δηλαδή 1.025.000 ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους, τα οποία μπορεί να ανεβάσουν τις αποδοχές κατά 150.000 ευρώ!

Την ίδια στιγμή, οι Καταλανοί ρίχνουν το buy out για το ΝΒΑ στο 1.1 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο, στις 750.000 ευρώ για τον δεύτερο και στις 500.000 ευρώ για τον τρίτο. Παράλληλα, ορίζουν buy out για την Ευρώπη στα 3 εκατ. ευρώ.

Μαζί με την εφορία (52% στην Καταλωνία) το κόστος για την Μπαρτσελόνα μόνο για το συμβόλαιο φτάνει τα 4.675.000 ευρώ. Αν προστεθεί το 1.500.000 ευρώ που δίνει στον Ολυμπιακό, τότε το κόστος της μεταγραφής εκτοξεύεται στα 6.175.000 ευρώ!

Μάλιστα, οι Καταλανοί θέλουν άμεσα απάντηση αφού έδωσαν διορία στον Παπανικολάου να απαντήσει ως το μεσημέρι της Παρασκευής…

Αν ο Παπανικολάου απαντήσει αρνητικά, η Μπαρτσελόνα έχει έτοιμη τη λύση, αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μος της Σιένα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024