Επέστρεψε στο ΝΒΑ και στους Λέικερς ο Τζόρνταν Φάρμαρ. Ο 26χρονος γκαρντ άφησε την Τουρκία και την Αναντολού Εφές και τα τελευταία δύο χρόνια του τριετούς συμβολαίου του, που θα του απέφεραν συνολικά 10,5 εκατ. δολάρια, για να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Λος Αντζελες με μειωμένες, μάλιστα, αποδοχές. Στους Λέικερς έπαιξε από το 2006 μέχρι το 2010 και αφήνοντας το τουρκικό πρωτάθλημα επέστρεψε ξανά στην «πόλη των αγγέλων» με μονοετές συμβόλαιο για 1,1 εκατ. δολάρια.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» θα προκριθούν στο φετινό Final Four της Euroleague.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί τον χαμό του Στέφανου Μπορμπόκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, με την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ Ηρακλή και ΠΑΟΚ να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στο Μουντιάλ του 2022, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική και φορτισμένη παρομοίωση.