Ο χαρούμενος Διούδης ανανέωσε με τον Άρη
Πράξη την προφορική συμφωνία του, για επέκταση της συνεργασίας του με τον Αρη, έκανε ο Σωκράτης Διούδης. Λίγες ώρες μετά την επιστροφή των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη από τη Βουλγαρία, ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Πράξη την προφορική συμφωνία του, για επέκταση της συνεργασίας του με τον Αρη, έκανε ο Σωκράτης Διούδης.
Λίγες ώρες μετά την επιστροφή των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη από τη Βουλγαρία, ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Αρη να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ποδοσφαιριστής.
Την Πέμπτη αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσει ο Σαλόζε Ουντότζι, προκειμένου να διαπιστωθεί πως είναι υγιής και να επισημοποιήσει, με τη σειρά του, τη συνεργασία του με τον Άρη. Ο Νιγηριανός, με βουλγάρικο διαβατήριο, μεσοεπιθετικός, αναμένεται να δεσμευτεί με μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό: «Θέλει και τον Μπράξτον Κι ο Ολυμπιακός» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)




















































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442