Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουκολικό... διάλειμμα για ένα καφέ παρέα με κατσίκες στο Τόκιο

Βουκολικό… διάλειμμα για ένα καφέ παρέα με κατσίκες στο Τόκιο

Μετά τις καφετέριες για γάτες και σκύλους που λειτουργούν στο Τόκιο και επιτρέπουν στους θαμώνες να απολαύσουν τον καφέ τους με τετράποδη συντροφιά, τώρα άνοιξε και καφέ για κατσίκες. Το μαγαζί φιλοξενεί δύο κατσίκες και δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να παίξουν μαζί τους ή να βγουν για ένα περίπατο στους δρόμους του Τόκιο.

Μετά τις καφετέριες για γάτες και σκύλους που λειτουργούν στο Τόκιο και επιτρέπουν στους θαμώνες να απολαύσουν τον καφέ τους με τετράποδη συντροφιά, τώρα άνοιξε και καφέ για κατσίκες.

Το μαγαζί φιλοξενεί δύο κατσίκες και δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να παίξουν μαζί τους ή να βγουν για ένα περίπατο στους δρόμους του Τόκιο.

Η ιδιοκτήτρια του καφέ και το προσωπικό της έφεραν τα ζώα, που τα ονόμασαν Κεράσι και Σοκολάτα, πριν από τρία χρόνια, ελπίζοντας να προσελκύσουν έναν διαφορετικό τύπο πελατών.

«Τότε οι καφετέριες ζώων ήταν πολύ της μόδας και είχαν ανοίξει πολλά μαγαζιά για γάτες ή σκύλους. Αλλά είδαμε ότι δεν υπήρχε καφέ για άλλου είδους ζώα, όπως οι κατσίκες» λέει η ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Οι πελάτες μπορούν να χαϊδέψουν τα κατσικάκια, πίνοντας τον καφέ τους ή να τα πάρουν μία βόλτα στην πολυσύχναστη περιοχή γύρω από το σταθμό Σιμπούα.

«Όταν ζεις στην πόλη, όπως εγώ, τα μέρη που μπορείς να συναντήσεις τέτοια ζώα είναι πολύ μακριά και σπάνια έχω χρόνο να πάω εκεί» είπε ένας 21χρονος φοιτητής.

«Με αυτό το καφέ που βρίσκεται στην πόλη, νιώθεις ότι μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις με τη φύση» προσθέτει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024