Η ΕΠΟ μιλάει με τον Βαρδινογιάννη για την Παιανία
Σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη βρίσκεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να εξαγοράσει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής είχε συνάντηση με τον πρώην ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και του εξήγησε τις προθέσεις της Ομοσπονδίας.
Σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη βρίσκεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να εξαγοράσει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής είχε συνάντηση με τον πρώην ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και του εξήγησε τις προθέσεις της Ομοσπονδίας.
Πρόθεση του κ.Βαρδινογιάννη ήταν να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας σε πολυτελείς μεζονέτες και να τις πουλήσει.
Έτσι, όταν ο Παναθηναϊκός φύγει από τις εγκαταστάσεις, κλιμάκιο της ΕΠΟ μαζί με αντίστοιχο της UEFA, θα τις επιθεωρήσουν για να τις αξιολογήσουν και να τις κοστολογήσουν.
Αν τελικά η συμφωνία προχωρήσει, οι εγκαταστάσεις της Παιανίας θα πάρουν το όνομα «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο νέος κώδικας της αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επιστημονικής συνάντησης
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου – Δεν έχει εντοπιστεί η σορός στον Λουδία
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη



