Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασύνδετος ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε 2-0 από την Ανόρθωση

Ασύνδετος ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε 2-0 από την Ανόρθωση

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ανόρθωση στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 49' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αντιτς, ενώ στο 75' ο Θεοδώρου - δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο - διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ.

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ανόρθωση στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 49′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αντιτς, ενώ στο 75′ ο Θεοδώρου – δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο – διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία της κυπριακής ομάδας. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε κάποιες φάσεις για να σκοράρει, ενώ εξαιρετικός ήταν κάτω από τα δοκάρια ο Ορέστης Καρνέζης, που έκανε τρεις μεγάλες επεμβάσεις. Ο τεχνικός των «πρασίνων» έδωσε και πάλι χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, ενώ ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο νεοαποκτηθείς, Μέντες Ντα Σίλβα, που αγωνίστηκε ως στόπερ.

Επόμενο φιλικό του «τριφυλλιού» θα είναι αυτό με τη Γάνδη την Τετάρτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Αναστασόπουλος, Αράαμπ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μπαϊράμι.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Ααράμπ, Ρισβάνης (65΄ Μέντες), Λαγός, Αναστασόπουλος, Σταματάκης, Δώνης, Ντίνας, Κουσίδης, Γιαννιτσάνης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλβέρντ, Παβίσεβιτς, Αλέξα, Μαραγκός (74΄ Θεοδώρου), Οκκάς (63΄ Μαρσίνιο), Γκριγκαλασβίλη, Γκαλαμάς, Οχαγιόν, Φοφανά, Λαίφης, Άντιτς

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024