Διακοπή συνεργασίας της Κορρές με την Johnson & Johnson
Η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ ανακοίνωσε, τη Δευτέρα, τη λήξη συνεργασίας διανομής των προϊόντων της με την Johnson & Johnson για την αγορά της Β. Αμερικής. Η συνεργασία θα ολοκληρωθεί με το κλείσιμο του 2013.
Η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ ανακοίνωσε, τη Δευτέρα, τη λήξη συνεργασίας διανομής των προϊόντων της με την Johnson & Johnson για την αγορά της Β. Αμερικής.
Η συνεργασία θα ολοκληρωθεί με το κλείσιμο του 2013.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «διατηρώντας το ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυό της και αυξάνοντας παράλληλα τις πωλήσεις της σε ετήσια βάση από το 2008», η εταιρεία «στοχεύει σε βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης για την αγορά της Αμερικής».
Η κίνηση της ΚΟΡΡΕΣ ακολουθεί την εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το 2012 έκλεισε με αύξηση μεριδίου στην Ελλάδα παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ενώ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις υπόλοιπες αγορές προτεραιότητας [Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία & Σκανδιναβία] σημειώθηκε αύξηση 18% στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Η ΚΟΡΡΕΣ τονίζει θα συνεχίσει να εστιάζει συνολικά στην αγορά της Αμερικής, «διατηρώντας όπως και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Johnson & Johnson την ευθύνη έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζοντας παράλληλα καινοτόμα φυσικά προϊόντα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουτιά στις παγκόσμιες αγορές μετά τις δηλώσεις Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Καραθανασόπουλος: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση για να εμποδίσει την κλήτευση Δημητριάδη – Ντίλιαν στην Επιτροπή
- Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής: Πραξικοπηματικό «όχι» της πλειοψηφίας για κλήση στην επιτροπή Θεσμών των Δημητριάδη και Ντίλιαν
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Ιταλία: Το κόμμα της Μελόνι προτείνει την άμεση απέλαση των αλλοδαπών παραβατών
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442