Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Βερόνα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Λούκα Τόνι

Στην Βερόνα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Λούκα Τόνι

Έχει περάσει από τις... μισές ομάδες της Ιταλίας, με τη Φιορεντίνα να αποτελεί το 2007 το σκαλοπάτι που έψαχνε προκειμένου να βρεθεί στην νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου. Επέστρεψε πέρυσι στους «βιόλα» και με οκτώ τέρματα σε 27 αγώνες, συντέλεσε στην εξαιρετική πορεία τους στο περσινό campionato (4η θέση και έξοδος στο Europa League). Έτσι λοιπόν η Βερόνα, αποφάσισε να... πάρει το ρίσκο, προχωρώντας στην απόκτησή του με μονοετές συμβόλαιο.

Έχει περάσει από τις… μισές ομάδες της Ιταλίας, με τη Φιορεντίνα να αποτελεί το 2007 το σκαλοπάτι που έψαχνε προκειμένου να βρεθεί στην νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου. Επέστρεψε πέρυσι στους «βιόλα» και με οκτώ τέρματα σε 27 αγώνες, συντέλεσε στην εξαιρετική πορεία τους στο περσινό campionato (4η θέση και έξοδος στο Europa League). Έτσι λοιπόν η Βερόνα, αποφάσισε να… πάρει το ρίσκο, προχωρώντας στην απόκτησή του με μονοετές συμβόλαιο.

Ο Λούκα Τόνι, παρά το γεγονός ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, παραμένει ένα από τα «καυτά» ονόματα στη μεταγραφική λίστα των ομάδων που αναζητούν εμπειρία στην επίθεσή τους. Μία από αυτές, η Βερόνα, αποφάσισε να… πάρει το ρίσκο, προχωρώντας στην απόκτησή του με μονοετές συμβόλαιο.

Όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα του «Sky Sport», ο Τόνι έχει φτάσει ήδη στη Βερόνα, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν τα τυπικά ώστε ο έμπειρος Ιταλός στράικερ να ενταχθεί στο ρόστερ των «τζιαλομπλού».

Ο Λούκα Τόνι έχει ήδη φορέσει τη φανέλα μιας… δωδεκάδας ομάδων της γείτονας χώρας. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε Μόντενα, Έμπολι, Φιορενζουόλα, Λοντιτζιάνι, Τρεβίζο, Βιτσέντζα, Μπρέσια, Παλέρμο, Φιορεντίνα, Ρόμα, Τζένοα και Γιουβέντους.

Να θυμίσουμε ότι η Βερόνα επιστρέφει στη Serie A μετά από απουσία 11 ετών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024