Η Μαριόν Μπαρτολί είναι η πρώτη φιναλίστ στο απλό γυναικών του Γουίμπλεντον. Η Γαλλίδα (Νο 15 στο κυρίως ταμπλό) επικράτησε με άνεση της Κίρστεν Φλίπκενς από το Βέλγιο (Νο 20 στο ταμπλό) με 6-1, 6-2 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαββάτου. Αντίπαλος της θα είναι η έκπληξη του τουρνουά Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι που πριν μερικές ημέρες απέκλεισε τη Σερένα Γουίλιαμς και την Πέμπτη επικράτησε δύσκολα της Πολωνέζας Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 2-1 (6-4, 2-6, 9-7).
Η Μαριόν Μπαρτολί είναι η πρώτη φιναλίστ στο απλό γυναικών του Γουίμπλεντον.
Η Γαλλίδα (Νο 15 στο κυρίως ταμπλό) επικράτησε με άνεση της Κίρστεν Φλίπκενς από το Βέλγιο (Νο 20 στο ταμπλό) με 6-1, 6-2 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαββάτου.
Αντίπαλος της θα είναι η έκπληξη του τουρνουά Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι που πριν μερικές ημέρες απέκλεισε τη Σερένα Γουίλιαμς και την Πέμπτη επικράτησε δύσκολα της Πολωνέζας Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 2-1 (6-4, 2-6, 9-7).
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Με κορυφαίο τον Γιόκερες (δύο γκολ και ασίστ) η Άρσεναλ «λύγισε» εύκολα τη Φούλαμ (3-0) και πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» όμως να έχουν δύο ματς περισσότερα.