Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Χρήστου Κασαπάκη προχώρησε τη Δευτέρα ο Εργοτέλης. Ο 20χρόνος αμυντικός που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο είναι «προϊόν» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, όπου και αγωνιζόταν με την ομάδα των Νέων, ενώ έχει συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα U19.
Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Χρήστου Κασαπάκη προχώρησε τη Δευτέρα ο Εργοτέλης.
Ο 20χρόνος αμυντικός που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο είναι «προϊόν» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, όπου και αγωνιζόταν με την ομάδα των Νέων, ενώ έχει συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα U19.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Εργοτέλης ανακοινώνει την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κασαπάκη. Ο 20χρονος μεσοαμυντικός ήταν στις ομάδες Νέων του Παναθηναϊκού και παράλληλα τα τελευταία χρόνια αποτελούσε στέλεχος της Εθνικής Νέων.»
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.