Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Τσιαρτσιάνη «επέστρεψε» στην άμμο για το Masters της Χαλκιδικής

Η Τσιαρτσιάνη «επέστρεψε» στην άμμο για το Masters της Χαλκιδικής

Οκτώ μήνες πέρασαν από την στιγμή που η Μαρία Τσιαρτσιάνη έκανε για τελευταία φορά την εμφάνισή της στην άμμο, ωστόσο, η 33χρονη διεθνής αθλήτρια του Μπιτς Βόλεϊ που αναρρώνει από επέμβαση στον ώμο δεν μπορούσε να μείνει για καιρό μακριά από την μεγάλη αγάπη της. Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Χαλκιδική και παρακολουθεί από κοντά το 3o εφετινό Masters του Πανελληνίου σιρκουί στο «Lacara Camping». «Ήρθα για να παρακολουθήσω γνωστούς και φίλους και να ζήσω, έστω και για λίγο, το κλίμα των αγώνων. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε όλο αυτό, αν και φροντίζω να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χώρο», παραδέχεται η ίδια.

Οκτώ μήνες πέρασαν από την στιγμή που η Μαρία Τσιαρτσιάνη έκανε για τελευταία φορά την εμφάνισή της στην άμμο, ωστόσο, η 33χρονη διεθνής αθλήτρια του Μπιτς Βόλεϊ που αναρρώνει από επέμβαση στον ώμο δεν μπορούσε να μείνει για καιρό μακριά από την μεγάλη αγάπη της. Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Χαλκιδική και παρακολουθεί από κοντά το 3o εφετινό Masters του Πανελληνίου σιρκουί στο «Lacara Camping».

«Ήρθα για να παρακολουθήσω γνωστούς και φίλους και να ζήσω, έστω και για λίγο, το κλίμα των αγώνων. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε όλο αυτό, αν και φροντίζω να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χώρο», παραδέχτηκε η Μαρία στο volleyball.gr, η οποία είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνώριμους και να συζητήσει μαζί τους τα τελευταία νέα στο χώρο του βόλεϊ.

Πριν από δέκα ημέρες, μάλιστα, βρέθηκε στο grand slam της Ρώμης, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά τη μέχρι πρότινος συμπαίκτριά της, Βίκυ Αρβανίτη. Οι δυο τους, άλλωστε, γεύτηκαν πολλές χαρές τα τέσσερα χρόνια, κατά τα οποία γυμνάζονταν και προπονούνταν μαζί, όμως, πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν, έστω και προσωρινά.

Άλλωστε, η 33χρονη πρωταθλήτρια το επεσήμανε: «Αν επιστρέψω του χρόνου στην άμμο, θα ήθελα να αγωνιστώ και πάλι με την Βίκυ! Έχουμε περάσει πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτήν. Την είδα, όμως, πρόσφατα στη Ρώμη, όπου γνώρισα και την Πέννυ (σ.σ. Καραγκούνη)», για να σταθεί και στο ότι: «Όποτε είναι εφικτό, παρακολουθώ αγώνες τους και χάρηκα πάρα πολύ με την κατάκτηση της 2ης θέσης στους Μεσογειακούς Αγώνες. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Βίκυ…».

Όσο για το αν και πότε σκέφτεται την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους; «Όταν θα είμαι 100% έτοιμη», δήλωνε λίγους μήνες πριν, όταν και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον λαβωμένο ώμο της και το ίδιο ακριβώς υποστηρίζει και σήμερα. Το σίγουρο είναι πως η Μαρία είναι γεννημένη για την… άμμο και δεν μπορεί καιρό μακριά από αυτήν!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024