Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η επανεκκίνηση της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα και οι εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Ο Σύνδεσμος Eταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) , στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα PV Grid και με την υποστήριξη του ελληνικού τμήματος του Power and Energy Society του IEEE, διοργανώνει ημερίδα για την αγορά φωτοβολταϊκών στις 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και στους φορείς που συμμετέχουν στη […]

Ο Σύνδεσμος Eταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) , στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα PV Grid και με την υποστήριξη του ελληνικού τμήματος του Power and Energy Society του IEEE, διοργανώνει ημερίδα για την αγορά φωτοβολταϊκών στις 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και στους φορείς που συμμετέχουν στη διαμόρφωση της αγοράς των φωτοβολταϊκών στη χώρα μας και θα εξετάσει την επίδραση των φωτοβολταϊκών στη λειτουργία της ευρύτερης αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

«Η ημερίδα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη καμπή για το μέλλον της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα. » τονίζει ο Δρ Σωτήρης Καπέλλος, πρόεδρος του ΣΕΦ. « Η συμμετοχή επιστημόνων, φορέων της πολιτείας, εκπροσώπων περιβαλλοντικών οργανώσεων, πολιτικών και των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου θα επιτρέψει ένα γόνιμο διάλογο και ουσιώδη συμπεράσματα για την ελληνική αγορά και τις προοπτικές της.»

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η επικαιροποιημένη μελέτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα φωτοβολταϊκά στην Ελλάδα η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από ανάθεση του Συνδέσμου καθώς και τα αποτελέσματα του πανευρωπαϊκού προγράμματος PV Grid, το οποίο μελετά τις προϋποθέσεις για τη μεγάλη διείσδυση των φωτοβολταϊκών στα ηλεκτρικά δίκτυα.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα, αναλυτικό πρόγραμμα και δυνατότητα εγγραφής υπάρχουν στον σχετικό δικτυακό τόπο και στον δικτυακό τόπο του συνδέσμου

in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024