Επίσκεψη Αβραμόπουλου στο αμερικανικό Πεντάγωνο στις 30 Ιουλίου
Θέματα που αφορούν στις αμυντικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, καθώς και στην κατάσταση ασφαλείας στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, συζήτησαν ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τον βοηθό υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Ντέρεκ Τσόλετ. Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί το Πεντάγωνο στις 30 Ιουλίου.
Θέματα που αφορούν στις αμυντικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, καθώς και στην κατάσταση ασφαλείας στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, συζήτησαν ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τον βοηθό υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Ντέρεκ Τσόλετ.
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί το Πεντάγωνο στις 30 Ιουλίου.
Ο κ. Τσόλετ επέδωσε στον κ. Αβραμόπουλο πρόσκληση, εκ μέρους του αμερικανού ομολόγου του Τσακ Χέιγκελ να επισκεφθεί επίσημα τις ΗΠΑ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων