Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σφαίρες με χοιρινό» κατά των μουσουλμάνων τρομοκρατών

«Σφαίρες με χοιρινό» κατά των μουσουλμάνων τρομοκρατών

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες μπορεί να αψηφούν τις σφαίρες, σίγουρα όμως θα τρέμουν τις σφαίρες που περιέχουν απαγορευμένο χοιρινό κρέας, στοιχηματίζει μια νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία. Όπως ήταν όμως αναμενόμενο, η νέα επιχειρηματική ιδέα δεν ενθουσίασε το Συμβούλιο Αμερικανικών-Ισλαμικών Σχέσεων.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες μπορεί να αψηφούν τις σφαίρες, σίγουρα όμως θα τρέμουν τις σφαίρες που περιέχουν απαγορευμένο χοιρινό κρέας, στοιχηματίζει μια νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία.

Ο Μπρέντον Χιλ και η σύζυγός του Τζούλι στο Άϊνταχο δημιούργησαν την εταιρεία Jihawg Ammo, η οποία ειδικεύεται στα πυρομαχικά με χοιρινό.

Οι σφαίρες που παράγουν είναι απολύτως συνηθισμένες, ωστόσο η βαφή τους έχει εμπλουτιστεί με κρέας χοίρου, το οποίο απαγορεύει η μουσουλμανική θρησκεία.

«Με την Jihawg Ammo, δεν σκοτώνεις απλά τους ισλαμιστές αντάρτες -τους στέλνεις και στην κόλαση» υποστηρίζει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

Όπως ήταν όμως αναμενόμενο, η νέα επιχειρηματική ιδέα δεν ενθουσίασε το Συμβούλιο Αμερικανικών-Ισλαμικών Σχέσεων. «Είναι μόνο μία από τις εταιρείες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξανόμενη ισλαμοφοβία στην κοινωνία μας» είπε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

«Αν κάποιος χρησιμοποιούσε στην πραγματικότητα αυτές τις σφαίρες εναντίον ενός μουσουλμάνου, είμαι σίγουρος ότι ο φόνος θα θεωρούνταν έγκλημα φυλετικού μίσους» επισήμανε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024