Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο ΠΑΟ δεν προσφεύγει στο CAS, αλλά θα «τρέξει» την ΕΠΟ

Την απόφαση να μην προσφύγουν στο CAS πήραν στον Παναθηναϊκό μετά και τη συμβουλή που έλαβαν από ειδικό γραφείο στο εξωτερικό αρμόδιο για ανάλογες υποθέσεις. Οι «πράσινοι» μπορεί να πιστεύουν ότι διαθέτουν πλήρη φάκελο, όμως δεν θέλησαν να έρθουν σε «μετωπική» με την UEFA για ευνόητους λόγους. Αρχικά οι «πράσινοι» είχαν σκοπό να απευθυνθούν στο αθλητικό δικαστήριο μετά την απόφαση της UEFA να μην εγκρίνει τον φάκελο της ομάδας και να την αποκλείσει από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δε θα γίνει.

Την απόφαση να μην προσφύγουν στο CAS πήραν στον Παναθηναϊκό μετά και τη συμβουλή που έλαβαν από ειδικό γραφείο στο εξωτερικό αρμόδιο για ανάλογες υποθέσεις. Οι «πράσινοι» μπορεί να πιστεύουν ότι διαθέτουν πλήρη φάκελο, όμως δεν θέλησαν να έρθουν σε «μετωπική» με την UEFA για ευνόητους λόγους.

Αρχικά οι «πράσινοι» είχαν σκοπό να απευθυνθούν στο αθλητικό δικαστήριο μετά την απόφαση της UEFA να μην εγκρίνει τον φάκελο της ομάδας και να την αποκλείσει από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δε θα γίνει.

Η ΠΑΕ συνέλεξε πληροφορίες από μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας, όπου το συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπήρχαν επαρκείς πιθανότητες δικαίωσης.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να εναντιωθούν στην ΕΠΟ, η οποία θεωρούν πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να μην πάρει το «τριφύλλι» την σχετική άδεια. Έτσι, είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη σκληρή στάση του απέναντι στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λόγω των αρνητικών εισηγήσεών της προς την UEFA.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εντείνουν τον «πόλεμο» με την ΕΠΟ, θεωρώντας ότι δεν έχουν άλλη λύση από το να φτάσουν στα άκρα, ελπίζοντας ακόμα και σε αλλαγή της διοίκησης.

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Μόρα

Τέλος ο Μόρας για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις στόπερ και να μην περιμένουν άλλο τον διεθνή άσο να απαντήσει στην προσφορά που του έχουν κάνει. Το «τριφύλλι» είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για 2+1 χρόνια στον 32χρονο στόπερ με συγκεκριμένες απολαβές αλλά ο Μόρας ενέμενε στις αρχικές του απαιτήσεις μη ρίχνοντας το κασέ του και γνωρίζοντας φυσικά ότι για έναν ακόμη χρόνο έχει συμβόλαιο στη Βερόνα και μάλιστα στο Campionato.

Στον Παναθηναϊκό είχαν δείξει ότι υπολόγιζαν αρκετά στον Μόρα με τον Νταμπίζα να έχει κάνει ξεκάθαρο το ενδιαφέρον και μάλιστα έκανε αρκετά ραντεβού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία. Η περίπτωση του όμως δεν προχώρησε και έτσι ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις ώστε άμεσα να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλουν οι πράσινοι.

Ανακοινώνει Κουτρουμπή

Την ίδια ώρα και πιθανότατα πριν από την Τετάρτη, όταν έχει οριστεί και η πρώτη του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Κουτρουμπής ο οποίος εδώ και μέρες έχει έρθει σε συμφωνία με το Τριφύλλι και παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια στασιμότητα το τελευταίο διάστημα αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα θετικά.

Η περίπτωση του Κυργιάκου

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους στόπερ που θα κοιτάξουν οι πράσινοι για αντί Μόρα δεν αποκλείεται να εξετάσουν και την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

Του πρώην άσου του Παναθηναϊκού που έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ. Βέβαια η περίπτωση του 34χρονου αμυντικού είναι ακόμα πιο δύσκολη αν αναλογιστεί κανείς και τις απαιτήσεις του Κυργιάκου εκτός και αν το «αλάνι» πέσει αρκετά.

Είναι χαρακτηριστική εξάλλου η ατάκα του Γιάννη Αναστασίου όταν είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Κυργιάκου με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να λέει: «Αν μπορεί να μας πληρώσει αυτός τότε μόνο θα μπορέσουμε να τον πάρουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024