Πολλά εκατομμύρια στα πόδια του Σπανούλη
Ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «MundoDeportivo» μετατρέπει τον Βασίλη Σπανούλη σε μήλον της έριδος με τα χρηματικά ποσά να φτάνουν τεράστια ύψη. Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Γαλατάσαραϊ του προσέφερε συμβόλαιο με «καθαρές» απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ τονίζοντας, όμως, πως είναι χαμηλότερη απ' αυτές των Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ που, όπως γράφεται του δίνουν τρία εκατ. ευρώ.
Ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «MundoDeportivo» μετατρέπει τον Βασίλη Σπανούλη σε μήλον της έριδος με τα χρηματικά ποσά να φτάνουν τεράστια ύψη. Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Γαλατάσαραϊ του προσέφερε συμβόλαιο με «καθαρές» απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ
τονίζοντας, όμως, πως είναι χαμηλότερη απ’ αυτές των Φενέρμπαχτσε και
ΤΣΣΚΑ που, όπως γράφεται του δίνουν
τρία εκατ. ευρώ.
Ο Ελληνας γκαρντ όπως δημοσιέυεται αρνήθηκε μέσα στη σεζόν να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και επισημαίνεται η διάθεση των «ερυθρόλευκων» να ανεβάσουν την προσφορά κατά 500.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που, όπως υπογραμμίζεται, ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στους Πειραιώτες.
Μάλιστα συμπληρώνεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει διάθεση να προσφέρει στον Σπανούλη το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ μικτές αποδοχές με δεδομένοπ πως αν ο Σπανούλης αποφασίσει να πάει στην Καταλονία θα φορολογηθεί με 35%, όπερ σημαίνεται πως οι καθαρές απολαβές του θα είναι στα 2,6 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται προληπτικά το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»
