Ο Χουάν Ινάθιο Μαρτίνεθ είναι ο νέος προπονητής της Βαγιαδολίδ, τα «ηνία» της οποίας ανέλαβε ύστερα από διετή (επιτυχημένη) θητεία στον πάγκο της Λεβάντε. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα πάρει τη θέση του Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος συμφώνησε με τη Βαλένθια. Σήμερα θα γίνει η παρουσίαση του αποκαλούμενου Μαρτίνεθ, τον οποίο αντικατέστησε στη Λεβάντε ο Χοακίν Καπαρός.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου