Συνελήφθη ο Σκόρδας για χρέη του Άρη στο Δημόσιο
Συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές ο Λάμπρος Σκόρδας, για χρέη της ΠΑΕ Άρης προς το Δημόσιο ύψους 400.000 ευρώ. Το χρέος προέρχεται από μη καταβολή ΦΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΠΑΕ. Ωστόσο, από τον Άρη υποστηρίζουν ότι κακώς συνελήφθη αφού πρόκειται για χρ΄ση που είναι σε αναστολή και ακλύπτονται από το άρθρο 99.
Συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές ο Λάμπρος Σκόρδας, για χρέη της ΠΑΕ Άρης προς το Δημόσιο ύψους 400.000 ευρώ.
Το χρέος προέρχεται από μη καταβολή ΦΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΠΑΕ.
Ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι κακώς έχει συλληφθεί ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού πρόκειται για χρέη που είναι σε αναστολή και καλύπτονται από το άρθρο 99. Αύριο Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να οριστεί δικάσιμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442