Δεκαήμερο καλοκαιρινών προσφορών στα καταστήματα του Πειραιά
Δεκαήμερο καλοκαιρινών προσφορών στα καταστήματα του Πειραιά από 17 έως 26 Ιουνίου, κηρύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Έκθεσης Βιβλίου στο Πασαλιμάνι. Επιπλέον, θα δίνονται στους επισκέπτες - καταναλωτές της έκθεσης κουπόνια για αγορές τους από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Δεκαήμερο καλοκαιρινών προσφορών στα καταστήματα του Πειραιά από 17 έως 26 Ιουνίου, κηρύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Έκθεσης Βιβλίου στο Πασαλιμάνι. Επιπλέον, θα δίνονται στους επισκέπτες – καταναλωτές της έκθεσης κουπόνια για αγορές τους από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, «στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του 10ήμερου προσφορών, θα δίνονται από τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στους επισκέπτες – καταναλωτές του περίπτερου της Έκθεσης κουπόνια π.χ. 5€ για αγορές ειδών από 30€, 10€ για αγορές από 50€».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
