Εργαζόμενοι και πολίτες εξακολουθούν να κατακλύζουν το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής διαμαρτυρόμενοι για την αιφνίδια αναστολή λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να μεταδίδουν ειδήσεις για τις εξελίξεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μέσω Διαδικτύου. Στιγμιότυπα εντός και εκτός του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.
Εργαζόμενοι και πολίτες εξακολουθούν να κατακλύζουν το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής διαμαρτυρόμενοι για την αιφνίδια αναστολή λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να μεταδίδουν ειδήσεις για τις εξελίξεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μέσω Διαδικτύου.
Στιγμιότυπαεντός και εκτός του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).